در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، حمایت از عالمان و فرهیختگان عرصه علم و فناوری، تقویت روح بررسی، تتبع و ابتکار در تمام زمینه­ های مختلف علمی، فنی و فرهنگی از طریق قدردانی و ارج نهادن بر مقام والای پژوهشگران مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در قانون تشکیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز اساسنامه پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی بر شناسایی و حمایت از نوآوران و پژوهشگران و توسعه علوم ورزشی تاکید شده است. لذا جهت دستیابی به این اهداف، چهاردهمین همایش بین المللی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با مشارکت دانشگاه علامه طباطبایی راه اندازی شده است. این همایش رهیافت سنجیده ای برای شناسایی، معرفی آخرین یافته های علوم ورزشی در سطح بین المللی و حل مسائل و چالش های سازمانها و نهادهای ورزشی ایران در سطح ملی می باشد.

اهداف و ماموریت های همایش

الف. ارائه آخرین یافته ها و دستاوردها در حوزه علوم ورزشی در سطح بین المللی و حل مسائل و چالش های سازمانها و نهادهای ورزشی ایران در سطح ملی.

ب. ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش بنیان و تجاری سازی نتایج تحقیقات در حوزه علوم ورزشی.

ج. توجه به تبادل اطلاعات و دانش روز در حوزه علوم ورزشی از طریق برگزاری کارگاهها و نشست های تخصصی.

د. ایجاد ظرفیت‌های انگیزشی و حمایتی و اقبال به پژوهش و نوآوری در حوزه علوم ورزشی.

ه. کمک به تبیین اهمیت، کارکرد و نقش خطیر و مؤثر پژوهش های علوم ورزشی در فرآیند برنامه‌ریزی و سیاستگذاری ملی در زمینه‌ ورزش ایران.

و. کمک به کاربردی کردن علوم ورزشی از طریق شناسایی مسئله‌ها و نیازهای جامعه ورزشی ایران.